Dmitry Shcherbakov decided to strike our fancy with burgers, and he succeeded!
Carpaccio
A program for those who dream of mastering the cooking of the most interesting dish - carpaccio.
Uninhibited cheesecakes
A new insight into familiar dishes.
Coffee
Coffee is a beverage that many people can't imagine their lives without.
A complete dumpling
A program for those interested in national cuisines.
Steak
A program for those who want a comprehensive understanding of meat selection and cooking.
Tartare
The program is for those who respect good meat in its various forms and appreciate natural taste.
Three sauces
Host Konstantin Vagu will tell you how to successfully complement the dish with sauce.
Description of series
- 1. Про чайные традиции
- 2. Про время заваривания
- 3. Про сахар
- 4. Про Пуэр
- 5. Про заваривание чая
- 6. Пэн Фэн
- 7. Сы Цзы Чунь
- 8. Мате и Кудин
- 9. Про Грузинский и Краснодарский чаи
- 10. Про травяные чаи
- 11. Про чай как вино
- 12. Гёкуро
- 13. Про кофеин в чае
- 14. Турецкий чай
- 15. Про воду
- 16. О чайных традициях
- 17. Про ферментацию
- 18. Чай по-фризски
- 19. Ганпаудер
- 20. Про «нечайный» чай
- 21. Про габа-чай
- 22. Про индийский чай
- 23. Про жёлтый чай
- 24. Чжень Шань Сяо Чжун
- 25. Про Шу Пуэр
- 26. Про посуду
- 27. Про чайные закуски
- 28. Про чайники
- 29. Дун Дин Улун
- 30. Про прессованные чаи
- 31. Про чай «в пакетике»
- 32. Про терруарность
- 33. Про купажи
- 34. Про свойства чаёв
- 35. Про ароматизированные чаи
- 36. Про женьшень
- 37. Про холодный чай
- 38. Лун Цзин
- 39. Про связанные чаи
- 40. Пуэр в мандарине
- 41. Про улуны
- 42. Ли Джи Хун Ча
- 43. Про молочный улун
- 44. Про бергамотовый чай
- 45. Фэн Хуан Дань Цун