Dmitry Shcherbakov decided to strike our fancy with burgers, and he succeeded!
Carpaccio
A program for those who dream of mastering the cooking of the most interesting dish - carpaccio.
Uninhibited cheesecakes
A new insight into familiar dishes.
A complete dumpling
A program for those interested in national cuisines.
Steak
A program for those who want a comprehensive understanding of meat selection and cooking.
Tartare
The program is for those who respect good meat in its various forms and appreciate natural taste.
Three sauces
Host Konstantin Vagu will tell you how to successfully complement the dish with sauce.
Tea
There is a different approach to each type of tea and a different tradition of drinking it.
Description of series
- 1. Апельсиновый бренди
- 2. Борджиа
- 3. С вареньем
- 4. С глинтвейном
- 5. По-индийски
- 6. По-венски
- 7. Шот
- 8. Банановый
- 9. С яблоком
- 10. С текилой
- 11. С имбирём
- 12. С ананасом
- 13. В чашке
- 14. Капучино
- 15. С безалкогольным глинтвейном
- 16. С клубникой
- 17. Персиковый
- 18. По-ирландски
- 19. По-ямайски
- 20. С мёдом
- 21. Три в одном
- 22. По-нормандски
- 23. Чёрный лесной
- 24. По-норвежски
- 25. По-мексикански
- 26. Шоколадный
- 27. Масала
- 28. С коньяком
- 29. По-восточному
- 30. Де олла
- 31. В турке
- 32. С мороженым
- 33. С шоколадным соусом
- 34. В сифоне
- 35. В аэропрессе
- 36. Бамбл
- 37. По-варшавски
- 38. Фраппучино
- 39. В гейзерной кофеварке
- 40. В кемиксе
- 41. Во френч-прессе
- 42. По-тайски
- 43. В воронке